The Garrison - Blogový príspevok Takto si z tvojho svadobného dňa urobíš nezabudnuteľný zážitok!

Takto si z vášho svadobného dňa urobíte nezabudnuteľný zážitok!

Takto si z vášho svadobného dňa urobíte nezabudnuteľný zážitok!

Príprava svadby si vyžaduje dôkladnú pozornosť k detailom a dostatok času na zabezpečenie krásnej a nezabudnuteľnej udalosti v kruhu svojich blízkych. Aj pri menších svadbách stretnutiach je kľúčová dôkladná príprava. Hoci niektoré páry začínajú s prípravami rok vopred, nie je to vždy potrebné. Ale napríklad v prípade veľmi špeciálnych požiadaviek je to dobrý nápad. V móde zostáva voľba piatkovej svadby, ktorá umožňuje hosťom zabávať sa bez obmedzení vyplývajúcich z práce na druhý deň. Na zabezpečenie oslavy bez stresu vám prinášame niekoľko tipov, ako si vychutnať tento výnimočný deň:

Najdôležitejšie: dátum a miesto svadby


Prednosť má nepochybne výber dátumu svadby, ktorý je základným kameňom, okolo ktorého sa točia všetky prípravy. Od tohto momentu nasleduje "odpočítavanie", ktoré riadi včasné usporiadanie základných prvkov pre tento veľký deň. Zabezpečenie miesta konania obradu a slávnosti je medzi týmito úlohami prvoradé. Zatiaľ čo svadby na radnici zostávajú jednou z možností, súčasné páry majú k dispozícii množstvo očarujúcich miest na výmenu sľubov. Je však rozumné si uvedomiť, že svadby "na mieste" sú zvyčajne spojené s vyššími nákladmi v porovnaní s obradmi na radnici.

Ako oslávite vašu svadbu?

Spôsob, akým oslávite svoju svadbu, sa môže veľmi líšiť, od skromnej hostiny až po bombastickú záležitosť. Ak sa rozhodnete hostiť hostí počas celého dňa, kľúčovým sa stáva aj zabezpečenie stravovania. Mnohé miesta, ktoré ponúkajú organizáciu svadieb, často poskytujú možnosť večere alebo bufetu. Plánovanie dopredu, pokiaľ ide o počet hostí, ktorí sa zúčastnia večere, je nevyhnutné, aby sa zabezpečilo, že kuchyňa bude môcť pripraviť primerané množstvo jedla. Aj počet hostí na večernú oslavu by mal byť približne známy, aby mohla byť spoločenská miestnosť, ktorú prenajímate, podľa toho prispôsobená. Bežne sa predpokladá účasť približne 2/3 pozvaných hostí. Vždy sú totiž ľudia, ktorí sú zaneprázdnení, alebo jednoducho neprídu, ale napríklad pošlú blahoprajné prianie poštou alebo iným spôsobom.

A čo oblečenie?

Po určení dátumu a miesta konania je ďalším dôležitým aspektom, ktorý je potrebné zabezpečiť, oblečenie nevesty, ženícha a prípadných družičiek a družbov. Ženích sa samozrejme oblieka do krásneho pánskeho obleku, napríklad od The Garrison. Ich strihové obleky v štýle Peaky Blinders, ktoré evokujú eleganciu 20. rokov minulého storočia, sa stali veľmi populárnymi, najmä vďaka inšpirácii rovnomenným televíznym seriálom. Oblek v tomto štýle nemusí byť drahý, takže aj keď nemáte veľký rozpočet, môžete si stále dovoliť pánsky oblek na mieru a v ňom žiariť spolu so svojou úžasnou nevestou vo váš výnimočný deň.

Povedzte áno šatám

Predtým, ako nevesta povie áno pred oltárom, musí najprv povedať áno šatám, ktoré bude mať na sebe v najkrajší deň svojho života. Trh ponúka nekonečné množstvo svadobných šiat, ktoré vyhovujú jedinečnému štýlu každej nevesty. Či už dávate prednosť tradičným šatám, alebo si predstavujete, že pôjdete k oltáru v úzkych džínsoch, existuje pre vás dokonalý outfit. Bez ohľadu na vašu veľkosť vám svadobné salóny vedia pomôcť nájsť šaty, v ktorých budete vyzerať úžasne. Skúsené predavačky vám môžu odporučiť šaty, ktoré lichotia vašej postave a zvýraznia vašu prirodzenú krásu, a usmerniť vás, ak si nie ste istá. Samozrejme mať konkrétnu predstavu o svojich šatách tiež nie je žiadny problém. Ak sa ženích rozhodne pre oblek v štýle Peaky Blinders, koordinácia vášho oblečenia, ktoré bude ladiť k tejto téme, môže dodať vášmu svadobnému oblečeniu harmonický nádych, aj keď je tradíciou, že ženích šaty uvidí až na obrade.

Ako obliecť deti?


Ak sú súčasťou svadby aj deti, je tradíciou, že sa obliekajú v rovnakom štýle ako mladomanželia. Mladí družbovia si obliekajú mini verziu obleku ženícha, zatiaľ čo družičky si oblečú krásne šaty odrážajúce štýl nevesty. Mladé družičky môžu napríklad niesť košíky s kvetmi, ktoré sa rozhadzujú pozdĺž uličky, čím dodajú obradu rozmarný nádych. Staršie družičky často radšej nosia miniatúrne svadobné kytice, ktoré dodajú obradom nádych elegancie.

Takto si z vášho svadobného dňa urobíte nezabudnuteľný zážitok!

Čo ešte treba zariadiť pre dokonalý svadobný deň?

Medzi hlavné prvky, ktoré je potrebné zabezpečiť pre váš svadobný deň, patrí miesto konania, spoločenská miestnosť, oblečenie pre pár a všetky svadobné deti a catering. Pozornosť si však zaslúži aj niekoľko ďalších detailov. V prípade svadby v štýle Peaky Blinders môže výzdoba spoločenskej miestnosti, ktorá zodpovedá tejto estetike, dodať svadbe jedinečné čaro. Zvyčajne je možné výzdobu pripraviť už deň vopred. Ak máte svadobného sprievodcu a chcete mať pokojný svadobný deň, uistite sa, že všetky tieto prípravy sú dokončené v dostatočnom predstihu. Tému Peaky Blinders môžete zakomponovať aj do ďakovných darčekov pre hostí. Na internete je k dispozícii mnoho nápadov v modernom vintage štýle, ktoré vás môžu inšpirovať. Ak budete venovať pozornosť týmto detailom, môžete vytvoriť nezabudnuteľný a radostný svadobný deň, ktorý si budete navždy pamätať.